ОСТАННІ НОВИНИ

Військові на Яворівському полігоні мають вільний доступ до алкоголю

|

Депутат Львівської обласної ради Олександр Ганущин вимагає від правоохоронних органів суттєво посилити контроль щодо продажу алкогольних напоїв на території Яворівського району, де знаходиться полігон, на якому навчання та підготовку проходять мобілізовані військовослужбовці. Про це передає кореспондент Львівського порталу.  

Як зазначив О.Ганущин, алкоголь, який продається мало не на кожному кроці по дорозі до полігону, а також у самому селі може призвести до трагічних наслідків.

«Наявність 5,5 тисяч військовослужбовців під час минулої ротації на полігоні у Старичах, а також 3,5 тис, які є там зараз, неминуче мала би покликати правоохоронні органи до серйозної профілактичної роботи щодо поширення і продажу алкогольних напоїв, у тому числі контрафактного і контрабандного продажу такої продукції. Голова Яворівської районної ради та ще одна з місцевих рад, яка прилягає до території Яворівського полігону, підтримали моє звернення і прийняли відповідні рішення про обмеження алкоголю на території профільної ради. Але питання в тому, що на інших територіях алкоголь ллється рікою, ані міліція, ні прокуратура, ні податкова не реагує на це. До прикладу, в Старичах алкоголь продається в кожному магазині, також є бабки, які торгують алкоголем, а біля них по 20 військових», –  наголосив О.Ганущин.

Тому депутат вимагає від правоохоронних органів суттєво посилити контроль щодо продажу алкогольної продукції на Яворівщині.