ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура подала до суду за обмеження проїзду пільговиків

|

Прокуратура в суді оскаржує рішення виконкому Львівської міської ради, яким обмежено конституційні права пільгових категорій громадян на проїзд у міському автотранспорті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За даними відомства, йдеться про рішення №115 «Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті», прийняте виконавчим комітетом Львівської міської ради 10 березня 2015 року.

«З огляду на те, що рішення виконкому прийнято з порушенням вимог ч.2 ст.19 Конституції України та обмежує права громадян, прокуратурою Львова 13 березня заявлено позов до Львівського окружного адміністративного суду про визнання вищевказаного рішення ЛМР протиправним та його скасування», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, рішення виконкому ЛМР обмежує дію посвідчень на безоплатний проїзд пільговим категоріям громадян. Скористатись своїм конституційним правом на проїзд міським автомобільним транспортом вони можуть лише з 10.00 до 16.00.

Фото: ФБ