ОСТАННІ НОВИНИ

Головні прикордонники України та Польщі зустрінуться у Львові

|

У Львові зустрінуться головний комендант прикордонної варти Республіки Польща  Домінік Трач та головнокомандувач Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко. Про це Львівському порталу повідомили в Західному регіональному управління Держприкордонслужби України.

Головні прикордонники Польщі та України зустрінуться у місті Лева вже цієї середи, 18 березня. У них запланована робоча зустріч у палаці Залізничників (РОКС). Початок о 10 год. Під час цієї зустрічі сторони мають обговорити та підписати План взаємодії обох відомств на 2015 рік.

Зокрема, В.Назаренко та Д.Трач обговорять можливість відкриття додаткових пунктів пропуску на українсько-польському кордоні протягом цього року, а також можливі зміни у порядку пропуску громадян через кордон.

Як повідомили Львівському порталу, польська делегація прибуде до Львова уже завтра, 17 березня. А 19 березня польська сторона має намір продемонструвати генерал-лейтенанту Віктору Назаренку реконструйований пункт пропуску «Медика» (з української сторони «Шегині»).