ОСТАННІ НОВИНИ

«Мамо не плач і не хвилюйся! Я скоро повернусь з перемогою», – десантниця Юля

|

Рядова військової служби за контрактом, зв`язківець у 80-ї окремої аеромобільної бригади Юлія Якимчук виконує свою нелегку роботу на передових рубежах оборони нашої держави. Дівчина зневажає чоловіків-ухильників та вірить, що повернеться з АТО до дому із перемогою. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

За словами молодої десантниці, вона завжди мріяла про небо і у військкоматі наполегливій і рішучій дівчині пішли на зустріч. Дівчина стала десантником-зв’язківцем і сьогодні мужньо виконує свою роботу на одному з найгарячіших напрямків в зоні проведення АТО.

«А армія потрібна державі і людям. Ми – люди у погонах, виступаємо гарантами незалежності  України. І тому військо буде завжди на гарному рахунку і в пошані», – переконана дівчина.

Водночас дуже скептичне ставлення у десантника Юлі до осіб чоловічої статі, які зараз ухиляються від призову та мобілізації.

«Я знаю чимало чоловіків, які за тих чи інших обставин не можуть бути тут з нами. Вони багато роблять як волонтери. І за це їм велике дякую. А чоловікам-ухильникам від служби в армії бажаю гарних подарунків наступного восьмого березня», – каже вона.

Варто додати, що дома на нашу героїню чекає найближча і найрідніша у світі людина – мама. Вона живе в Сумах, і надзвичайно хвилюється за свою донечку, яка зараз на війні. На прохання десантниці передаємо їй вітання.

«Мамо не плач і не хвилюйся! В нас все гаразд. Ти собі не уявляєш, які залізні хлопці бережуть твій спокій. Я скоро повернусь до дому. І прийду лише з перемогою», – сказала Юля.