ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни обіцяють одягнути на сихівського суддю липовий бронежилет і відправити в АТО

|

Активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають» наступного тижня влаштують пікет судді Сихівського районного суду Львова Сергію Лєсному під гаслом «Подаруй судді підроблений бронежилет для поїздки у зону АТО». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ГФ «Рабів до раю не пускають».

Обурені активісти висловлять своє незадоволення тим, що даний суддя виніс несправедливий вирок двом чоловікам, які продавали військовим неякісні бронежилети, чим наражали їх на загибель.

«Ми підтримуємо думку львів’ян про те, що вирок цього судді є аморальним, бо фактично він виправдав убивство військових. До прикладу, через ротацію та переміщення частин особисто ми не змогли відкликати і повернути вісім бронежилетів, які свого часу придбали у цих аферистів і передали для військових. І найгірше, що інші організації та небайдужі люди теж купували ці неякісних бронежилети і передавали бійцям у зону АТО. Загалом на війну потрапило більше 150 липових захисних споряджень», – наголосив голова ГФ «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський.

Тож під час пікету активісти запропонують судді Сергію Лєсному одягнути один з цих липових бронежилетів, які збували підозрювані по справі, і поїхати у зону бойових дій. З цією метою активісти «Рабів до раю не пускають» готові організувати для судді безкоштовну поїздку в АТО.

«Ми запропонуємо судді безкоштовну поїздку в зону проведення АТО протягом тижня в індивідуальному захисному спорядженні. У будь-якому випадку доставку туди і назад ми йому гарантуємо», – додали активісти. 

Фото: golosukraine.com 

Коментарі

Comments are closed.