ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львів’ян кличуть на «Імпровізований Суботник»

|

Завтра біля супермаркету «Барвінок» на вулиці Чигиринській, 13 ( Хмельницького, 247) відбуватиметься «Імпровізований Суботник». Його організатором виступила журналістка та громадська активістка Маріанна Фіртка. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами дівчини, організувати таке дійство її змусив нестерпний сморід, який йде від закинутої будівлі. Заклик прийти і прибрати будівлю Маріанна Фіртка опублікувала у соціальній мережі Facebook. Пізніше до ініціативи долучився директор місцевого ЖЕКу Віталій Яринич, який пообіцяв залучити до дійства своїх працівників.

«До нашого Імпровізованого Суботника залишився один день! І я запрошую усіх-усіх з усіх районів. Покажемо усім, що наше місто не дасть собі в зупу плюнути, в жодному його куточку. Приїжджайте, розкажу про свій досвід організації такого дійства, і ви зможете організувати таке ж на проблемних ділянках свого району. Чистоти нам!», – написала М. Фіртка.

Усіх охочих взяти участь у «Імпровізованому суботнику» запрошують прийти завтра на  11:00 на вулицю Чигиринську, 13 ( Хмельницького, 247). З собою організатори просять приносити гумові рукавички, пакети для сміття та распіратори.

 

Фото: соціальні мережі