ОСТАННІ НОВИНИ

«Динамо» не втримало нічию в Ліверпулі

|

Київське «Динамо»  програло перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи ліверпульському «Евертону» з рахунком 2:1. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Підопічні Сергія Реброва на 14 хвилині першими розпечатали ворота Тіма Ховарда. Вінгер киян Андрій Ярмоленко з кутового подав на Гусєва, а Олег в дотик пробив під ближню стійку. Пізніше «Динамо» створило ще декілька гострих моментів, зокрема подвоїти перевагу «біло-синіх» міг Мбокані.

 Проте ближче до кінця першого тайму свої нечисленні моменти зумів реалізувати «Евертон». Ромеу Лукаку протягнув на собі трьох динамівців і зумів віддати пас на шотландця Нейсміта, який, вийшовши один на один, спокійно переграв Шовковського.

Непогано кияни розпочали і другий тайм. Але, знову ж, швидко віддали ініціативу, а вже «Евертон» скористався подарунком сповна. Під завісу мачту одна з численних атак «ірисок» закінчилася призначеним головним арбітром поєдинку пенальті у ворота Шовковського

М`яч після прострілу з флангу знайшов у штрафному руку Сілви. 11-метровий впевнено реалізував. Як підсумок – 2: 1 на користь підопічних Роберто Мартінеса.

Друге побачення команд 19 березня в Києві на НСК «Олімпійському».

Фото: AFP