ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики намагаються взяти під контроль автошляхи на Донбасі (мапа)

|

Учора, 11 березня, українські позиції в зоні АТО були обстріляні 50 разів по всій лінії розмежування, в тому числі чотири рази – з артилерії в районі Донецького аеропорту. Ще двічі ворог обстріляв населені пункти. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник штабу Антитерористичної операції, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Відносно спокійною ситуація залишається лише на сході Луганської області, зазначив А.Лисенко. він також повідомив, що у ході боїв у Широкиному працював ворожий снайпер.

«Вже після опівночі було зафіксовано ще два ворожих обстріли наших позицій на Маріупольському і Артемівському напрямках. За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений», – повідомив речник штабу АТО.

Андрій Лисенко також повідомив бойовики продовжують нарощувати угрупування, маскування військ та сил на усіх основних напрямках, намагаються взяти під контроль автошляхи поблизу лінії зіткнення.

За оперативною інформацією, зафіксовано прибуття до Горлівки значної кількості військової техніки, зокрема танків та САУ. Також помічено концентрацію важкої техніки НЗФ в районі населених пунктів Оленівка, Докучаєвськ, Тельманово, які бойовики намагаються приховати в ангарах та інших приміщеннях.

Противник проводить активне будівництво фортифікаційних укріплень та загороджень, накопичує боєприпаси та матеріальні засоби.

 

Інфографіка: РНБО України