ОСТАННІ НОВИНИ

На Бахмутці стріляли усю ніч. Є поранені

|

Протягом минулої ночі на контрольованій Україною території Луганської області знову спалахували перестрілки поблизу населених пунктів, розташованих на автодорозі Бахмутка. Про це повідомляється на офіційному сайті голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, передає кореспондент Львівського порталу.

Як повідомляє Г.Москаль, на околиці Кримського відбулися бойові зіткнення із застосуванням стрілецької зброї, гранатометів та мінометів між українськими військовими та бойовиками, що засіли в Сокільниках. У результаті поранення отримали двоє українських військових. З мирних жителів ніхто не постраждав, руйнувань житла та інфраструктури немає.

«Періодично лунали мінометні вибухи й на Бахмутці недалеко від селі Жолобок, окупованого російськими військовими, та 29-го блокпосту, а також на околиці Станиці Луганської. Інформації про постраждалих не надходило», – зазначив голова Луганської ОДА.

У решті традиційно гарячих точок області дотримувався режим бойової тиші, завдяки якому аварійні бригади продовжують відновлювати комунікації та системи життєзабезпечення, додав Г.Москаль. У Новотошківці подали електроенергію та воду в мікрорайони, що найбільше постраждали від обстрілів. По всій контрольованій Україною території Луганщини триває виплата пенсій за березень.