Жителі Радехівщини «беруть в облогу» Львівську облдержадміністрацію

|

Активісти, підприємці та перевізники з Радехівщини сьогодні вранці безуспішно пікетували Службу автомобільних доріг Львівшини через аварійний стан дороги Львів – Радехів  – Луцьк. Люди, яких проігнорували чиновники, вирішили добиватися справедливості під стінами Львівської облдержадміністрації. Про це Львівському порталу повідомили організатори акції протесту.

Керівник служби автомобільних доріг Юрій Лазаренко не зумів зустрітися із мітингувальниками, бо офіційно перебуває у карпатському регіоні. Втім активісти переконані, що чиновник умив руки від проблеми та сховався подалі від людей.

«Керівник служби автомобільних доріг утік. Його попередили за тиждень до нашої акції. Але він не захотів з нами зустрітися. Також не виявив такого бажання виконувач обов’язків керівника Львівського облавтодору Юрій Тарасович», – повідомила Львівському порталу депутат Радехівської міськради Тетяна Садовська.

За її словами, люди у відчаї, адже ніхто з чиновників не реагує на їхні звернення. Відтак прийнято рішення пікетували ЛОДА й вимагати зустрічі з керівником Львівської області Олегом Синюткою.

«Ми подали ще один запит – вимогу щодо ремонту автодороги Львів – Радехів  – Луцьк. Нічого не залишається робити, як пікетувати Львівську обласну державну адміністрацію. Ми вимагатимемо зустрічі з головою ЛОДА, бо ніхто із чиновників не чує та не реагує на наші звернення. Пан Лазаренко відверто обманює. Він називав суму 200, потім 130, 90, 60 мільйонів, які виділять на ремонт дороги, однак згідно з документами, які надали його заступники, не знайшлось жодних підтверджень його слів. Там навіть не передбачено 20 мільйонів», – бідкається Тетяна Садовська.

Як повідомляв Львівський портал, активісти Радехівщини вимагають у керівництва Служби автомобільних доріг включити дорогу Львів – Радехів  – Луцьк в список пріоритетних на ремонт цього року, виділити всю необхідну суму і почати ремонт вже в травні.

Фото: Вголос