ОСТАННІ НОВИНИ

Бойове зіткнення на Донбасі: терористи рахують загиблих

|

Протягом останньої доби незаконні збройні формування чотири рази обстрілювали позиції військових оперативного командування «Північ». Під час вогневих ударів бойовики три рази використовували стрілецьку зброю та один раз гранатомет ГП-25. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі управління оперативного командування «Північ».

Вогневі ураження по українських позиціях наносилися як в ночі, так і в день з напрямків Желобок, Сміле, Словяносербськ.. Обстрілів зазнали блокпости та опорні пункти одної із механізованих бригад ОК «Північ».

Окрім того, як зазначають в прес-центрі відомства, у районі населеного пункту Довге їхні бійці мали бойове зіткнення із терористами, під час якого застосовувалася стрілецька зброя.

«Під час нападу диверсійно-розвідувальної групи противника, військові ЗСУ відкрили вогонь у відповідь. Втрати серед бойовиків уточнюються. Серед особового складу, який виконує бойові завдання в зоні відповідальності оперативного командування «Північ», немає», – зазначили у прес-центрі.