ОСТАННІ НОВИНИ

Частина львівських перевізників заявила про страйк

|

Сьогодні, 12 березня, в обідню пору у Львові відбудеться страйк перевізників, які вимагають від місцевої влади підвищити вартість проїзду. Про це Львівському порталу повідомила громадська організація «За якісний транспорт», посилаючись на власні джерела в колі приватних перевізницьких компаній.

Протягом двох годин власники автобусів, які працюють з АТП на умовах суборенди, мають намір зійти з маршрутів. У такий спосіб вони хочуть добитися збільшення вартості проїзду до 4 гривень 50 копійок.
«Інсайдерські джерела інформують, що керівництво транспортних підприємств фактично було поставлено перед фактом страйку учора ввечері. На кожному маршруті, який обслуговують автобуси, що не перебувають у власності підприємства, буде обмежено кількість машин. Керівники АТП запевняють, що власні автобуси будуть їздити у повному обсязі», – кажуть в громадській організації.

Також заявили, що у зв’язку з такими діями окремих перевізників мають намір звернутися у судові органи щодо покарання тих, які порушать умови договору.
Окрім цього, ГО «За якісний транспорт» просить усіх мешканців міста повідомляти про збої в транспортному обслуговуванні за адресою https://www.facebook.com/trafficlviv.

Нагадаємо, Львівські перевізники звернулися до міської ради з проханням збільшити тариф на автоперевезення через різкий стрибок цін на пальне. Мова йде про нову ціну в розмірі 4-5 гривень.

Міська влада відмовилася підвищувати тариф. Виконком ЛМР прийняв лише рішення щодо обмеження часу безкоштовного проїзду в маршруті пільговиків