ОСТАННІ НОВИНИ

Військові в АТО отримали гуманітарну допомогу зі Львова

|

Активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають» спільно із представниками сотні самооборони «Білі горвати» у період з 5 по 9 березня цього року доставили для військовослужбовців у зону Антитерористичної операції гуманітарну допомогу, яку зібрали небайдужі львів’яни. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі «Рабів до раю не пускають».

Зокрема, українські бійці, які захищають Україну від ворожих сил, отримали від громади Львова продукти харчування, медикаменти, кілька комплектів літньої військової форми, берци та телевізор. Серед продуктів військові традиційно отримали крупи, овочі, консервацію, чай та печиво. Натомість з лікарських засобів – найнеобхідніше у період захворювань на грип та ГРВІ – протигрипозні засоби, а також протизапальні та знеболюючі ліки.

 

Гуманітарну допомогу активісти громадського формування та представники сотні самооборони розвозили двома бусами. Цього разу необхідні речі отримали військові з 24-ї механізованої бригади, які дислокуються у містах Лисичанськ та Охтрика; 80-та аеромобільна бригада, бійці якої розміщені у містах Щастя та Сватове; а також військові лікарі Окремої медичної роти ім.. Пирогова, які перебувають в Артемівську.

 

Варто зазначити, що це була 25 поїздка волонтерів «Рабів до раю не пускають» на територію Донбасу з початку бойових дій. І оскільки на сході України, попри «мінські домовленості», бойовики продовжують обстрілювати сили АТО, активісти громадського формування й надалі збиратимуть і доставлятимуть гуманітарну допомогу українським захисникам. 

Фото: прес-центр «Рабів до раю не пускають»