ОСТАННІ НОВИНИ

Шахтарі Червонограда призупинили акцію протесту

|

Шахтарі Червонограда призупинили акцію протесту. Трудові колективи шахт вирішили приступити до роботи у другу-третю зміну, повідомили Львівському порталу представники шахтарських трудових колективів.

Учора на Вічевій площі знову  відбулось зібрання гірників усіх вугільних підприємств Червонограда. Технічний директор-перший заступник генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов зі сцени оголосив: на рахунки поступили кошти і найближчим часом заборгованість за грудень буде погашено.

Також він пообіцяв, що незабаром гроші повинні надійти на особові рахунки шахтарів. Олег Акімов також наголосив, що й надалі залишається відкритим до обговорення будь-яких проблем гірників та особисто їздитиме по шахтах, щоб на місці вирішувати нагальні питання.
У зв’язку з тим, що вимоги гірників виконуються, акцію протесту вирішено призупинити і не вдаватися до перекриття доріг. Протягом тижня шахтарі очікують виплати зарплати за січень.

Нагадаємо, як писав Львівський портал, впродовж двох днів, 2-3 березня, шахтарі зі всієї України, а також шахт Львівщини пікетували Кабмін, а згодом Верховну Раду України. Головні вимоги гірників: покрити заборгованість із зарплат та виділити кошти з бюджету на програму реформування вугільної галузі України.

Також шахтарі Львівщини майже добу блокували рух транспорту при в’їзді в місто Червоноград. У такий спосіб шахтарі протестували проти припинення державної фінансової підтримки вугільної галузі Західної України.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *