ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських медиків підготували до роботи в надзвичайних умовах

|

Управління охорони здоров`я приділило значну увагу підготовці закладів охорони здоров`я міста Львова до роботи в умовах надзвичайних ситуацій. У всіх ЗОЗ проведено тренувальні заняття щодо дій медичного персоналу в умовах масового поступлення постраждалих, у разі виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема, при замінуванні, пожежі, бомбардуванні чи захопленні закладу.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на начальника управління охорони здоров’я Володимира Зуба.

«Ми підготували 42 укриття, а саме підвальні приміщення ЗОЗ, які привели до

належного санітарного стану та в яких розмістили необхідний інвентар для сидячих та лежачих пацієнтів, встановили вказівники, резервуари води, засоби пожежогасіння, ліхтарики, засоби індивідуальної гігієни тощо. У приміщенні підвалу для працівників кожного структурного підрозділу ЗОЗ визначено їх місце перебування під час виникнення НС. Для розміщення нетранспортабельних хворих виділено одне сховище в лікарні швидкої медичної допомоги. У цьому приміщенні проведено світло, функціонують санвузли, розгорнуто ліжка», – розповів Володимир Зуб.

За його ж словами, у 2015 році передбачено кошти на встановлення каналізації в сховищі.

Найближчим часом управління планує відновити кабінет для проведення евакуйованим хворим перев`язок та малих операцій.  

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *