ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських трамваях і тролейбусах виловлюють «зайців»

|

З 23 лютого контролери ЛКП «Львівелектротранс» спільно з правоохоронцями проводять спеціалізовані рейди для виявлення порушників правил користування трамваєм та тролейбусом, передає кореспондент Львівського порталу

Як розповів начальник служби білетних контролерів ЛКП «Львівелектротранс» Олег Григорчук, за час спеціалізованих рейдів було оштрафовано 50 осіб. «Штрафи стосувалися пасажирів, які не купували квитки чи не компостували їх. Також були оштрафовані пасажири, які залишали свої квитки на сидіннях у салонах трамваїв та тролейбусів», – розповів Олег Григорчук. 

За даним прес-служби Львівської міської ради, спеціалізовані рейди виправдали себе, а тому відбуватимуться й надалі. «Наша кінцева мета – щоб пасажири купували квитки. І за час проведення таких рейдів виручка від продажу квитків зросла в середньому на 10%», – зазначив Олег Григорчук. 

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» закликає львів’ян бути зразковими та свідомими пасажирами – компостувати квитки, зберігати їх до кінця поїздки та не передавати при виході з тролейбусів та трамваїв. 

Як повідомляв Львівський портал, у Львові оголосили конкурс на найкраще селфі у трамваї. 

Фото: anderver.livejournal.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *