ОСТАННІ НОВИНИ

Незрячих і дітей з багатодітних сімей возитимуть безкоштовно в будь-який час – Асоціація

|

Асоціація перевізників Львівщини рекомендувала керівникам автотранспортних підприємств, які обслуговують регулярні міські маршрути, не позбавляти права на безкоштовний проїзд інвалідів по зору та дітей з багатодітних малозабезпечених сімей. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Асоціації.

Нагадаємо, сьогодні, 10 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення, відповідно до якого тимчасово (до 1 червня 2015 року) обмежуються права на безкоштовний проїзд пільгових категорій населення. Тепер безкоштовно скористатися автотранспортом пільговики зможуть лише з 10 до 16 години, в інший час вони змушені будуть оплачувати повну вартість проїзду.

Перевізники вважають, що таке рішення виконкому все одно «не знімає з порядку денного питання перегляду вартості проїзду, а лише дозволяє збалансувати величину тарифу на проїзд з реальними можливостями пасажирів її оплачувати». Відтак Асоціація наполягає на негайному перегляді тарифу.

Для уникнення конфліктів при посадці в автобус (з 10 до 16 години) пасажирів просять показувати водію оригінал посвідчення в розгорнутому вигляді. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *