ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії Львова хочуть влити у систему водопостачання та водовідведення 1,2 млрд грн

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 10 березня, прийняв рішення «Про затвердження Схеми оптимізації системи водопостачання та водовідведення м. Львова». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Це комплексний програмний документ, який розробили фахівці ЛМКП «Львівводоканал» на основі всебічного аналізу наявного стану систем водопостачання та водовідведення міста з метою підвищення якості надання послуг та забезпечення надійності функціонування системи. Схема оптимізації розроблена відповідно до методичних рекомендацій, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 23 грудня 2010 року №476. 

«Ми дослідили «вузькі місця» водопровідно-каналізаційного господарства та розробили комплексні заходи для їх усунення. Мова йде про оптимізацію гідравлічних режимів роботи, оновлення та реконструкцію трубопроводів,  водозаборів, каналізаційних спруд», – зазначив головний техногол ЛМКП «Львівводоканал» Микола Одуха.

Вартість реалізації заходів впродовж 2015-2025 років становить 1,2 млрд. грн. Запропонована Схема сприятиме підвищенню ефективності технологічних процесів та раціональному використанню ресурсів.

Фото:  www.fond.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *