ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкривають шоурум українських дизайнерів

|

У нової генерації українських дизайнерів з’явилася своя «НІША». Саме таку назву має шоурум, який відкриють 15 березня о 18.00 годині на третьому поверсі ТЦ «Опера Пасаж», що на проспекті Свободи, 27. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«11 львівських дизайнерок відкривають шоурум «НІША» у центрі міста. Тут не лише часто оновлюватимуть асортимент, а й проводитимуть майстер-класи та презентації нових колекцій.

Щодня у «НІШІ» буде одна з учасниць проекту, яка допомагатиме гостям підібрати образ, колір і форму та допомагатиме визначитися зі стилістикою. Кожен охочий матиме змогу обрати дизайнера для індивідуальної роботи. Про те, хто саме у визначений день перебуватиме у шоурумі, повідомлятимуть в спільноті у Фейсбук», – зазначили організатори.

Учасницями проекту є Ліда Боєр, Ельза Вербовська, Волобуєва&Басараб, Irina&Oksana Murashka, Уляна Недошитко, Катерина Кароль, Оксана Пєкна, Юля Рибка, Oksana Sokol та Ольга Стеблак (бренд «STEBLAKIZM»).

«У «НІШІ» дизайнери представлятимуть авторський жіночий, чоловічий та дитячий одяг, а також ексклюзивні аксесуари. Ми маємо на меті показати не тільки львів’янам, а й гостям міста, що в Україні шиють якісний та оригінальний одяг. Окрім того, зараз як ніколи важливо підтримувати національного виробника», – додали дизайнери.

Урочисте відкриття шоуруму відбудеться 15 березня о 18:00 год. На гостей чекають «жива» вітрина, Сhillzone від авторського проекту «Manu» Міши Балога (гурт «Shokolad») та інше. Вхід вільний.

Фото: ukrainian.voanews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *