ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики можуть активізуватися одночасно на кількох напрямках – ОК «Північ»

|

Протягом доби в секторі «А» спостерігалося одне бойове зіткнення з застосуванням стрілецької зброї в районі населеного пункту Кримське. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Оперативного командування «Північ».

Суттєвої вогневої активності бойовиків не спостерігається. Основні зусилля противника зосереджені на відновленні боєздатності підрозділів, перегрупуванні сил і засобів, активному постачанні зброї та боєприпасів.

Найбільш небезпечними залишаються райони: населених пунктів Станиця Луганська, Щастя, Кримське, Трьохізбенка та позицій підрозділів сектору вздовж «Бахмутського шляху».

«Противник здійснює заходи введення в оману щодо переміщення своїх сил і засобів та відновлення активних бойових дій, а також наступу на позиції сил АТО практично на всіх напрямках.

Не виключається відновлення активної діяльності бойовиків одночасно на декількох напрямках для введення в оману та відволікання уваги сил АТО від реального напрямку головного удару», – зазначили в ОК «Північ».

Особовий склад продовжує виконання заходів інженерного дообладнання взводних опорних пунктів, блокпостів, поповнення запасів матеріально-технічних засобів та створення додаткових запасів боєприпасів, в першу чергу артилерійських.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *