ОСТАННІ НОВИНИ

Бориславу та Східниці повернули воду

|

Львівська облдержадміністрація, за сприяння ПАТ «Львівобленерго», врегулювала ситуацію із відновленням водопостачання міста Борислава та селища Східниця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Увечері 7 березня енергетики забезпечили електропостачання насосної станції у місті Бориславі, що дозволило відновити централізоване водопостачання населення.

Облдержадміністрація запропонувала чіткі кроки владі Борислава щодо врегулювання подальшої ситуації із водопостачанням. За словами заступниці голови ЛОДА Ірини Гримак, дотримуючись цих завдань, керівництво міста повинно запобігти подальшому припиненню водопостачання.

«Місцеві керівники змушені відновити нормальну життєдіяльність міста і в подальшому забезпечити водопостачання населення», – зазначила вона.

Заступниця голови ОДА також додала, що обласна влада тримає на контролі дану ситуацію з метою недопущення подальших відімкнень.

Одразу після подачі електроенергії КП «Бориславводоканал» приступить до накачування води.

Нагадаємо, що 24 лютого о 16:30 год. через заборгованість КП «Бориславводоканал» за спожиту електроенергію у розмірі 1,5 млн. грн. перед ПАТ «Львівобленерго» знеструмило водозабір «Рибник». Внаслідок цього тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів м. Борислава та смт. Східниця Бориславської МР (близько 13 000 споживачів).

Фото: Flickr 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *