ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики саботують режим припинення вогню. Де найнеспокійніше

|

Статистика свідчить, що режим припинення вогню саботується бойовиками. Зокрема, вчора, 6 березня, позиції сил АТО були обстріляні з різних видів зброї 46 разів. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник штабу Антитерористичної операції, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Також учора відбулося три бойових зіткнення між українськими військовослужбовцями і ворогом. Напади відбиті без втрат. Найбільш неспокійна обстановка – на Донецькому, Артемівському та Волноваському напрямках.

«Найбільшу активність бойовики проявляли поблизу міста Авдіївки – вчора наші позиції в районі цього населеного пункту були обстріляні 10 разів, а сьогодні після опівночі – три рази, в тому числі о 4 годині ранку зафіксовано один обстріл з ворожої артилерії», – повідомив А.Лисенко.

Основні зусилля ворог зосереджує на відновленні боєздатності підрозділів, перегрупуванні сил і засобів, удосконаленні системи постачання озброєння та боєприпасів на контрольовані ним території, у першу чергу – залізницею.

Фото: Reuters 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *