ОСТАННІ НОВИНИ

До лав мостиських прикордонників призвали мобілізованих

|

Військовослужбовці, призвані за мобілізацією, прийняли Військову присягу в урочистій обстановці в управлінні Мостиського прикордонного загону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі загону. 

Персонал було призвано до лав прикордонників в лютому цього року. Після завершення першого етапу заходів спеціальної підготовки, військовослужбовців буде призначено на посади у підрозділах охорони кордону прикордонного загону. 

Також цього тижня, для подальшого проходження служби, в прикордонний загін прибули офіцери-випускники Національної академії Державної прикордонної служби України. Офіцерський корпус загону поповнився 11 новопризначеними офіцерами, 8 з яких цього року отримали військове звання «лейтенант». Складна воєнна ситуація у державі внесла свої корективи, тому цьогорічний випуск у прикордонній академії став достроковим. Одразу після нього відбувся роз’їзд офіцерів до місць призначення, і вже за кілька днів вони приступили до виконання обов’язків на посадах у підрозділах охорони кодону.

Попереду в офіцерів та військовослужбовців складний та напружений службовий шлях, невідомо які ще виклики поставить перед прикордонниками сьогодення, але кожен готовий не лише обороняти, але й відвойовувати кодони України.

Фото: Мостиського прикордонного загону 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *