ОСТАННІ НОВИНИ

Дороге пальне змушує львів’ян пересідати на велосипеди

|

Стрімке подорожчання пального пересадило чималу кількість водіїв у громадський транспорт. Однак транспортна криза у Львові підштовхує людей все частіше пересідати на велосипеди. Про це у коментарі Львівському порталу розповів власник одного із фірмових магазинів велосипедів у Львові Кирило Новіков.

За словами підприємця, незважаючи на девальвацію гривні охочих придбати велосипед у Львові не поменшало.

«Усі велосипеди та комплектуючі у нашому магазині імпортні, відповідно із постачальниками ми розраховуємося у валюті. Їхні ціни залишилися на старому рівні, а подекуди навіть знизилися, проте в гривневому еквіваленті, через знецінення гривні, вони зросли. Але якщо брати початок цьогорічного велосезону й порівняти його з відповідним періодом минулого року, то втрати зацікавленості від клієнтів немає», – повідомив К. Новіков.

Як пояснює фахівець, з одного боку виросла ціна на велосипеди, а із іншого – суттєво зросли енергоносії, зокрема пальне. Саме тому все більше людей цікавляться альтернативними методами пересування – замислюються про придбання нового велосипеду чи підрихтуванням старого.

У скільки львів’янам обійдеться якісний ровер?

Клієнтів завжди цікавить питання ціни, а особливо в теперішній час, коли вартість у гривнях суттєво підскочила. Відтак 40% львівського ринку займає дешева велопродукція.

«Не ставтеся до велосипеда, як до банальної речі. Велосипед – це здоров’я. Якісний велосипед не може бути дешевим. Середня вартість хорошого велосипеда становить від 450 до 550 доларів. На цю ж шальку терезів я поклав би також стиль життя, підняття настрою та психологічну розрядку. Ефект від пересування велосипедом на роботу можна прирівняти до відвідин басейну і цю користь ми можемо отримувати щодня», – розповів Кирило Новіков.

Фото: ВК 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *