ОСТАННІ НОВИНИ

Коли учні шкіл, закритих на карантин, вийдуть на навчання

|

На Львівщині захворювання серед дитячого населення на грип та ГРВІ йде на спад. Про це у коментарі Львівському порталу розповів заступник головного держсанлікаря Львівської області Олег Когут. 

Він нагадав, що через перевищення епідпорогу у Стрию та Сколівському районі було закрито 67 загальноосвітніх навчальних закладів і, на щастя, протягом останнього тижня більше ніде по області не закривали школи на карантин. За словами О.Когута, школярі у цих районах вийдуть на навчання уже наступного тижня, 10 березня. «10 числа усі виходять на навчання», – сказав він.   

Дошкільні навчальні заклади натомість працюють усі без виключення. «Хоч у садочках фіксують захворюваність дітлахів на грип та ГРВІ, проте там немає перевищення епідпорогу. Тому всі вони працюють», – зазначив Олег Когут.

У Львові ж, за словами заступника головного держсанлікаря Львівської області, захворюваність на грип та ГРВІ серед дітей не є суттєвою.

«Думаю, що захворювання серед дитячого населення буде спадати. Ми вже маємо минулого тижня зниження захворюваності серед дітей у порівнянні з попереднім тижнем. Незначне, але йде до зменшення захворюваності», – додав О.Когут. 

Ілюстрація goloskarpat.info 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *