ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії Львова вирішили очистити центр міста від виносних рекламних конструкцій

|

КП «Адміністративно-технічне управління» закликає підприємців не встановлювати у центральній частині Львова виносних рекламних конструкцій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Відповідно до Правил розміщення зовнішньої реклами у Львові, виносні рекламні конструкції, як і вся зовнішня реклама, повинні встановлюватись на підставі дозволу. Однак, у центральній частині міста їх розміщення взагалі не дозволене. Тому КП «Адміністративно-технічне управління» закликає суб’єктів господарювання не порушувати чинного законодавства і не розміщувати штендерів у центральній частині Львова, оскільки вони вважаються самовільно встановленими і підлягають обов’язковому демонтажу.

«Виносні конструкції зовнішньої реклами можуть створювати перешкоди для руху пішоходів та неповносправних людей, завдавати незручностей мамам, які гуляють із візочками, заважати проведенню прибирання міста. А для нас важливо, аби Львів був безпечним та комфортним для його мешканців. Саме тому нагадуємо підприємцям про те, що центральна частина нашого міста повинна бути без штендерів. А виносні рекламні конструкції, які там з’являтимуться, ми демонтуватимемо», – розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Зазначимо, що власники можуть безперешкодно повернути свої рекламні конструкції. Для цього необхідно звернутись до КП «Адміністративно-технічне управління», пред’явивши передбачені Правилами розміщення зовнішньої реклами у м. Львові документи та компенсувавши КП «Адміністративно-технічне управління» витрати на демонтаж, транспортування та зберігання цих рекламних засобів.

Нагадаємо, опис меж центральної частини міста можна знайти у Правилах розміщення зовнішньої реклами у м. Львові № 569 від 21.05.10 за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/lmr/authorities-the-city/dokuments.

Ілюстрація: kmr.ligazakon.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *