ОСТАННІ НОВИНИ

Велика пожежа на Сихові: з вогню винесли однорічне маля (відео)

|

Учора, 5 березня, о 18:56 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 12-му поверсі 14-поверхового житлового будинку по вулиці Полуботка, 21 у Львові. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь практично повністю охопив квартиру – повідомили Львівському порталу у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області.

Власник помешкання самостійно покинув житло. Однак у сусідній квартирі потребували допомоги рятувальників мати та її однорічна донька.

Токсичний дим продуктів горіння наповнив житло, і жінка вже не могла самотужки його покинути. Маля через сильне задимлення отруїлося продуктами горіння. Рятувальники вивели матір, а на руках винесли дитину із помешкання.

Окрім цього, вогнеборці евакуювали з верхніх поверхів будинку ще 13 мешканців, аби гарантувати їх безпеку.

Гасіння пожежі значно ускладнювалося несправністю системи внутрішнього пожежного  водопостачання багатоповерхівки та системи димовидалення.

За допомогою 50-метрової автодрабини вогнеборці розпочали гасіння пожежі ззовні будівлі.

Загалом до ліквідації пожежі залучили 45 рятувальників та 9 одиниць техніки.

Пожежу ліквідували о 19:50.

Маля, яке отруїлося, госпіталізували в дитячу міську клінічну лікарню.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі30 метрівквадратних, п’ять міжкімнатних дверей, диван, шафу, телевізор, два пластикових вікна, а також пошкодив речі домашнього вжитку.

Причину займання наразі встановлюють.

Фото, відео: ГУ ДСНС у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *