ОСТАННІ НОВИНИ

В дитячих клубах Львова відкриваються школи писанкарства

|

Традиційно, до великодніх свят Дитячі клуби Львова організовують школи писанкарства. Протягом місяця і до Великодня в гуртках дітей навчатимуть створенню святкових атрибутів. Особливістю школи писанкарства в кожному дитячому клубі буде різноманітність у виконанні писанок: як в регіональному, так і у мистецькому аспекті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

В одних клубах навчатимуть традиційному розпису писанок, а в інших – декоруванню бісером, нитками, техніками кракле, декупажу, квілінгу. 

 «Школа писанкарства в Дитячих клубах – не просто традиція, а цілий процес національно-патріотичного виховання під час підготування до великодніх свят. Дітям розповідають про історичні та регіональні особливості великодніх традицій і паралельно пропонують втілення основної атрибутики новими мистецькими техніками. Цьогоріч школа писанкарства діятиме у дев’ятнадцятьох дитячих клубах», – зазначає Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім`ї та спорту Львівської міької ради.

«З кожним роком учасників школи писанкарства стає все більше. Діти розповідають про неї вдома, у школі, друзям, сусідам, тому кількість охочих зростає. За потреби ми робимо додаткові заняття, збільшуємо їхню тривалість. Ми намагаємося врахувати всі побажання батьків та наших вихованців», – розповіла Людмила Бондарчук, директор Дитячих клубів Шевченківського району

Участь у Школі писанкарства можуть брати усі охочі діти шкільного віку. Заняття безкоштовні, потрібно лише мати зі собою матеріали, необхідні для виготовлення писанок.

Більше інформації про заняття з писанкарства в кожному районі можна дізнатися за номерами телефонів:

Дитячі клуби Галицького району

261-68-48

Дитячі клуби Залізничного району

295-82-46

Дитячі клуби Личаківського  району

254-62-63

Дитячі клуби Сихівського району

254-64-58

Дитячі клуби Франківського району

237-23-82

Дитячі клуби Шевченківського району

252-18-28

 

Фото: vidia.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *