ОСТАННІ НОВИНИ

Україна продовжує відведення важкого озброєння від окупованих територій (мапа)

|

Збройні сили України продовжують відводити важке озброєння від окупованих територій. За минулу добу один український військовослужбовець загинув, ще одного – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі інформаційно-аналітичного центру РНБО.
 

За словами речника АТО Андрія Лисенка, передислокація важкого озброєння на підготовленні заздалегідь майданчики відбувається під постійним наглядом моніторингової групи ОБСЄ та представників українських та міжнародних ЗМІ.

 

«У разі будь-яких спроб наступу бойовиків, командування готове оперативно повернути техніку на бойові позиції», – повідомив А. Лисенко.

Водночас за даними розвідки, противник проводить активне переміщення своїх сил, зокрема  на Волноваському напрямку а також намагається приховати озброєння та військову техніку у ангарах та сховищах. Угруповання бойовиків нарощуються на всіх основних напрямках протистояння. Триває зміцнення ворожих позицій на підконтрольних їм територіях поблизу Донецька.

Учора бойовики обстріляли наші позиції 35 разів. Місця найбільшого напруження – м. Щастя, с. Луганське на Артемівському напрямку, район Донецького аеропорту, с. Широкине під Маріуполем.

Фото та інфографіка: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *