У Львові виступить відомий американський піаніст Келвін Джонс

|

14 березня вперше на сцені Львівської філармонії з авторською програмою виступить успішний, неординарний, талановитий композитор, піаніст і автор саундтреків до відомих американських кінофільмів  Келвін Джонс. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської філармонії.   

Келвін представить свої кращі хіти за 20 років творчості, включаючи твір «Whitewater Chopped Sticks», який допоміг здобути корону Міс Америка 2012. Це відома композиція Келвіна, створена на основі простої вправи для гри на фортепіано.

Музика, яку пише Келвін Джонс, свіжа і оригінальна, атмосферна. Вона на дивовиж мелодійна і глибоко емоційна. Сам  композитор називає цей стиль новою класикою – new classic. В концерті Келвін виконає хіт нової класики «October» (Жовтень), що незмінно захопить меломанів.

Одна з останніх робіт Келвіна – «Faith and Hope» («Віра і надія») надасть слухачам  натхнення в ці непрості  для України дні. Композиція є яскравим виразом життєвої філософії композитора – тільки Бог дає віруючим людям справжню надію, тільки віра є основою життя в будь-які буремні часи.

Слухачі зможуть насолодитися виконанням авторської музики іноземного гостя разом з оркестром «Віртуози Львова», а також сольним виконанням Келвіном Джонсом власних творів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *