ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили квест-кімнату «Підпільна лабораторія»

|

Нове креативне місце для цікавого та активного відпочинку – квест-кімнату «Підпільна лабораторія» від київської компанії «ExitGame» відкрито у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі ТВК «Південний».

У квест-кімнаті, розрахованій на участь від 2 до 4 учасників, гравці мають можливість перенестися у часі та відчути себе жителями радянського Львова 1982 року. Радянська комуналка, в якій жив молодий вчений, оснащена різноманітними загадками, головоломками та сховами, після відкриття яких, гравець опиняється у прихованій лабораторії, де юний хімік проводив свої досліди.

За сценарієм команду зачиняють у кімнаті. Це зовсім не страшно, адже організатори випустять команду у випадку невдачі. Учасникам потрібно розгадати ряд головоломок, відкрити замки, знайти потаємні схови, старатись мислити логічно, бути уважними та працювати в команді. На все про все гравці мають 60 хвилин.

Квест-кімната «Підпільна лабораторія» розміщена на території торгового комплексу «Південний». Вхід зі сторони зупинки громадського транспорту на вул. І Виговського (підземний комплекс).

Забронювати гру можна на сайті або за телефоном 093 073 38 22

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *