ОСТАННІ НОВИНИ

Аналітики оприлюднили прогноз курсу євро у березні

|

Динаміка курсу євро на українському міжбанківському ринку буде відображати коливання пари євро/долар і гривня/долар. Середній курс продажу готівкового євро, при  умові стабільного курсу долара, може коливатися в діапазоні 30-33 гривень. Про це Львівському порталу повідомив експерт інформаційно-аналітичного центру FOREX CLUB в Україні Андрій Шевчишин.

За прогнозами аналітиків, початок активної фази стимулюючої програми Європейського центрального банку у березні буде залишатися каталізатором продажів європейської валюти. У той же час, компенсує тенденцію невизначеність щодо першого підвищення базової ставки Федеральної резервної системи.

«Центробанк США поки зайняв вичікувальну позицію і орієнтуватиметься на макроекономічну статистику, щоб підвищення базової ставки не зламало стабільність економічного відновлення країни. Разом з тим, «дорогий» долар залишається фактором, який стримує прибутки американських експортерів, тому подальше його зміцнення буде зустрічати все більший опір з боку корпоративного сектора», – вважає Андрій Шевчишин.

Істотний вплив на рух пари євро/долар, на думку аналітика, також матимуть березневі засідання Європейського центрального банку і Федеральної резервної системи.

Як повідомляв Львівський портал, аналітики оприлюднили оптимістичний і песимістичний прогнози щодо майбутнього української національної валюти. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *