ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові прикрили два покер-клуби (фото)

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області повідомили про підозру у вчиненні злочину організаторам роботи двох покер-клубів. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Як розповіли правоохоронці, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», відвідувачі могли взяти участь в азартній грі зі ставками та виграшем.

У жовтні 2013 року працівники міліції уже припинили діяльність цих закладів, що були розташовані у нежитлових приміщеннях і функціонували під виглядом клубів спортивного покеру.

Цього разу під час проведення обшуку, правоохоронці вилучили дев’ять покерних столів, майже два десятки системних блоків з інстальованими програмами для гри у покер, гральні фішки сумарним номіналом понад 2 мільйони гривень та вісім тисяч готівкових гривень, виручених від надання послуг азартного характеру.

Правоохоронці провели експертизу вилученого обладнання та довели причетність до діяльності ігрових закладів чотирьох осіб, котрим повідомлено про підозру у вчиненні зайняття гральним бізнесом.

Варто додати, що кримінальна відповідальність передбачена за діяльність в сфері грального бізнесу, карається штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.

Фото: ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *