ОСТАННІ НОВИНИ

8 березня у топі офісних свят – опитування

|

8 березня є другим за поширеністю з-поміж «офісних» свят. Згідно з результатами опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, у 6 із 10 українських офісів співробітниць вітають із жіночим днем, про це інформує кореспондент Львівського порталу.

8 березня незмінно виходить до трійки найпопулярніших «офісних» свят і за поширеністю поступається лише Новому року. Незважаючи на кризові часи, чоловіки не втрачають нагоди порадувати жінок своєю увагою.

Як і рік тому, у більшості офісних співробітників 8 березня асоціюється із додатковим вихідним, початком весни і чудовим святом. Не дивно, що жінкам цей день більше припав до душі. Прекрасній половині офісу подобається отримувати подарунки й увагу від чоловіків-колег. Для чоловіків, навпаки, це швидше привід зробити приємність співробітницям. Троє з десяти представників сильної статі саме в цьому бачать сенс свята. Проте варто відзначити, що чоловіки частіше, ніж жінки, називають 8 березня фальшивим святом або пережитком радянських часів.

Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua в листопаді 2014 року. В опитуванні взяли участь 449 респондентів, 27% чоловіків і 73% жінок.

Фото:misto-market.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *