ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка «розвела» банк на 1,2 мільйони гривень

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили 53-річну львів’янку, котра нанесла банківській установі збитки на суму 1,2 мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що жінка отримала в одному з банків кредит на суму 150 тисяч доларів США для купівлі п’яти кімнатної квартири. Ця ж квартира була заставним майном по іпотеці.

Проте, без відома банку, зловмисниця розділила заставлену п’ятикімнатну квартиру на дві квартири, одну з яких подарувала своїй доньці. Таким чином статус заставного майна по іпотеці було змінено, а банк поніс збитки, які оцінив у 1,2 мільйони гривень.

Кримінальне провадження, відкрите за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 388 КК України, скеровано на розгляд у Шевченківський районний суд міста Львова.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на термін до двох років, або обмеження волі на той самий термін.

Ілюстрація: news.vashmagazin.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *