ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині знову мобілізують. В пріоритеті десантники та кухарі

|

На Львівщині розпочинається другий етап четвертої хвилі часткової мобілізації. Наразі на території області відбувається оповіщення громадян. Про це Львівському порталу повідомив прес-секретар Львівського обласного військового комісаріату Роман Поронюк.

За словами Поронюка, другий етап четвертої хвилі мобілізації нічим не відрізнятиметься від першого.   

«Військовозобов’язаним вручать повістки аби ті з’явилися до районного військового комісаріату. Пізніше усіх мобілізованих відправлятимуть у навчальні центри, де вони або удосконалять, або освоять певні військові спеціальності.  Як і під час попередньої хвилі потрібні десантники, танкісти, кухарі, стрільці та інші», – розповів О. Поронюк.

За словами т.в.о військового комісара Львівського обласного військового комісаріату підполковника Олександра Тіщенка, військові комісаріати Львівщини з першим етапом четвертої хвилі часткової мобілізації в цілому впоралися.

Він також відзначив, що найбільша кількість добровольців спостерігається у м. Львові, Пустомитівському, Городоцькому, Сокальському та Червоноградському районах.

Нагадаємо, що в цілому під час четвертої хвилі мобілізації Львівщина має відправити до війська близько трьох тисяч чоловіків.

Фото: 20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *