ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонт дворів та доріг Шевченківського району виділили 14 мільйонів

|

На ремонт доріг, тротуарів та дворів у Шевченківському районі Львова передбачено 14 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як поінформували у Шевченківській районній адміністрації, для проведення робіт з капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у 2015 році у міському бюджеті передбачено 14 мільйонів гривень.

Так, у міському бюджеті передбачено 6 млн гривень на поточний і капітальний ремонт доріг, 5 млн  грн – на ремонт тротуарів, а також 3 млн  грн – на дворові території.

«Планується великий обсяг поточних ремонтних робіт, тобто на певних ділянках, та ліквідація тріщин дорожнього покриття. Зокрема, ремонтн роботи заплановано провести на вулицях Шевченка, Брюховицька, Торф`яна, Збоїще, Миколайчука, Грінченка, Варшавська, Липинського, Замарстинівська, Хмельницького, Золота Сорочинська, Хімічна, Щурата, Плугова.

Цього року будемо продовжувати ремонти тротуарів, які розпочали минулого року. Зокрема, на вулицях Золота, Мазепи, 11а – 13а, Лінкольна, 45-47, Юрія Липи на ділянці від вул.Панча до дитячого садка, Панча від будинку №62 до вул.Варшавської, частині Полтвяної, частині Топольної, Величковського-Прилбицькій. Більше орієнтуємося на ремонт тротуарів, де є садочки, школи, тобто,  на ділянках,  де є рух та скупчення людей», – розповів начальник відділу коммунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга.

Також заплановано відремонтувати внутрішні двори на вул. Грекова, 8, на вул.Окунеського, 1 та на  вул.Мазепи ні ділянці від будинку №23 до вул.Орлика. 

Ілюстрація: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *