ОСТАННІ НОВИНИ

Хто з регіоналів «засвітився» на похороні Чечетова (фото)

|

У Києві на Південному кладовищі поховали колишнього заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайла Чечетова. Поховали екс-регіонала на центральній алеї кладовища під звуки саксофона, повідомляє  depo.ua.

На похороні були присутні дружина, донька з чоловіком і внучка. Також серед присутніх був помічений одно партієць Чечетова Ельбрус Тадеєв, який витирав очі від сліз.

Коли труну привезли на кладовище і відкрили, його в оточенні близьких відразу ж оточили чоловіки в чорному, щоб таким чином закрити померлого від сторонніх очей.

Чечетова не відспівували, а поховали під звуки саксофона.

 

Після цього розпорядник похорону виголосив промову про покійного, а присутні кинули в могилу по жменьці землі. Був і священик, отець Михайло.

Також попрощатися з Чечетовим прийшли і звичайні люди – “просто з поваги, оскільки вважали його хорошою людиною”. В цілому, на похоронах були присутні близько 45 осіб.

 

Як повідомляє Громадське, на церемонії прощання були помічені соратники Чечетова по Партії регіонів – Юрій Бойко, Олександр Єфремов, Олександр Попов, Михайло Добкін, а також інші політики часів президентства Віктора Януковича.

 

Крім того, на похоронах Чечетова був помічений екс-ректор Національного університету податкової служби Петро Мельник.

В соціальних мережах розповсюджувалися чутки, що одіозний екс-міністр освіти Дмитро Табачник теж повернувся з Ізраїлю на похорони свого одно партійця.

 

Нагадаємо, тіло Чечетова було виявлено в суботу близько першої години ночі в Києві за адресою вул. Мішуги, 2. За деякими даними, він випав з висоти 17-го поверху з квартири, де проживав з дружиною.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *