ОСТАННІ НОВИНИ

Очевидців двох ДТП у Львові просять зголоситися

|

Правоохоронці просять зголоситися очевидців двох дорожньо-транспортних пригод у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі Державтоінспекції м. Львова.

Зокрема, перша ДТП сталася 1 березня 2015 року о 3.00 год ночі на перехресті вул. Озаркевича – вул. Невського. Водій керуючи невстановленим транспортним засобом здійснив наїзд на 23-річного львів’янина. Внаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги був відпущений. Про це

Цього ж дня о 15.05 год до чергової частини Державтоінспекції міста Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернулася 53-річна жінка. Вона повідомила про тілесні ушкодження, отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Зі слів жінки, 1 березня о15.00 год на вул. Горської н водій керуючи невстановленим автомобілем здійснив наїзд на неї та поїхав з місця пригоди. Внаслідок автопригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги була відпущена.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини даних дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водіїв-втікачів.

Очевидців просять звертатися за телефоном «102» або (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції міста Львова.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *