ОСТАННІ НОВИНИ

Залізничні під’їзди до Маріуполя посилено охороняються

|

Фахівці Укрзалізниці проінспектували ділянку Комиш-Зоря – Волноваха – Маріуполь. Під час об’їзду з’ясовувалося питання ефективної охорони ділянки, на якій лише взимку диверсанти підірвали два залізничні мости. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укрзалізниця.

Наразі охорону об’єктів залізничної інфраструктури в зоні АТО, крім стрільців відомчої воєнізованої охорони та транспортних міліціонерів, забезпечують бійці Національної гвардії України. Так, під час інспекції фахівці визначили роботи, які залізничники здійснюватимуть, допомагаючи бійцям Нацгвардії. Це забезпечення необхідного освітлення об’єктів, виділення приміщень та надання будматеріалів для облаштування охоронних споруд та ін.

Також визначені додаткові 15 об’єктів, які потребують охорони. Серед них мости і шляхопроводи, а також тягові підстанції та пости електричної централізації. Усі вони необхідні для залізничного сполучення з Маріуполем.

Нагадаємо, за дорученням прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка було посилено охорону стратегічних об’єктів на залізничному транспорті. Оскільки через велику кількість мостів організувати їх цілодобову охорону лише силами власної воєнізованої охорони залізниці та транспортної міліції було практично неможливо, до охорони була залучена Національна гвардія України.

Раніше повідомлялося, що поточної зими диверсанти підірвали два залізничні мости на перегонах Сартана – Маріуполь та Комиш-Зоря – Розівка. Рух по цих дільницях було відновлено у стислі терміни. Пасажирські поїзди задля безпеки пасажирів курсують до Бердянська.

Фото: ТСН 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *