ОСТАННІ НОВИНИ

Знаючи пароль, у львівських трамваях можна їздити зайцем

|

У львівському електротранспорті можна їздити безкоштовно, якщо знати спеціальний пароль. Студент факультету журналістики ЛНУ Руслан Гуменюк, їдучи у трамваї, випадково почув секретний код «Пароль Васільєв», після озвучення якого контролери не перевіряли у нього проїзних документів. Про  це студент написав своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу

«Слухайте) Ото їхав у трамваї, а перед мною сиділо дві бабки. Прикиньте, пізна година і тут з`являється контролер) опа ніжданчік) всі починають показувати білети, підходить до тих двох бабуль, а вони кажуть: «Пароль Васільєв!». Контролер подивися на них і пішов далі не подивившись на квитки, яких вони не мали. Потім ця постать підходить до мене і вимагає квитка, а я кажу йому: «Пароль Васільєв!» він здивовано подивився на мене й пішов мовчки далі…. О так,то. І хоча я мав проїзний, мені просто в падло було витягати його з кишені», – написав Р. Гуменюк.

Як пише видання Zaxid.net, журналістка телеканалу «Львів-ТБ» Мар’яна Сич провела експеримент, під час якого довела, що секретний шифр таки справді працює. Прихованою камерою їй вдалося зняти експеримент на відео. Утім відкрито про існування безоплатного проїзду у львівському електротранспорті для обмеженого кола людей, які знають пароль, контролери говорити відмовляються.

Відео: Володимир Рихліцький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *