ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні зранку «мінували» Львівський аеропорт

|

Сьогодні, 2 березня, о 07:20 на 102 зателефонував чоловік, котрий не представився та повідомив про те, що міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького заміновано і що вибух станеться ввечері, о 22:00. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

 Жодних вимог, які могли би відвернути вибух зловмисник не висував.

На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках.

З аеропорту було евакуйовано 20 працівників та 25 пасажирів.

Після ретельного обстеження приміщень та прилеглої до аеропорту території, працівники міліції вибухонебезпечних предметів не виявили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Проводяться заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий завідомо повідомив про неправдиве замінування львівського аеропорту.

У міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького посилено заходи безпеки. Обмежено в’їзд транспортних засобів. Крім того, проводиться ретельний огляд багажу та особистих речей пасажирів.

Фото: www.galka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *