ОСТАННІ НОВИНИ

У район Новоазовська бойовики перекидають танки та артилерію

|

На приморському напрямку, в районі Новоазовська і північніше даного населеного пункту, продовжується зосередження ударної тактичної групи російсько-терористичних військ: 550-600 російських найманців і військовослужбовців РФ, до 20 танків, 33 ББМ, 28 гармат ствольної артилерії, 16 установок РСЗВ.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Перед цією групою зосереджені дрібні тактичні групи «ДНР» – в основному до взводу, але зафіксовано кілька формувань чисельністю до роти, дані формування мають невелику кількість важкої бронетехніки і виконують функцію «легкої піхоти» у складі «приморської» тактичної групи російсько-терористичних військ», – зазначає Д.Тимчук.

Тимчук також стверджує, що в цьому районі, південніше траси на Маріуполь, за Саханкою, противник продовжує удосконалювати свою оборону – обладнуються взводні та ротні опорні пункти, активно встановлюються мінно-вибухові загородження, проводиться ряд інших заходів.

Крім того, терористи продовжують наносити удари в районі населених пунктів Широкино, Октябр, Заіченко.

Фото: Reuters 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *