ОСТАННІ НОВИНИ

До станції «Клепарів» прибув вантажний поїзд із обгорілим тілом

|

Минулої суботи, 28 лютого, о 08:10 год. у Львові по вулиці Барбарисова, що поблизу залізничної станції «Клепарів» працівники залізниці виявили на цистерні з дизпаливом вантажного поїзду тіло 27-річного чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської обласної держадміністрації.

За їхньою інформацією, вантажний поїзд прибув на станцію для розформування. Як з’ясувалося, чоловік – житель Херсонської області, супроводжував вантаж з дизпаливом. Він заліз на цистерну і, ймовірно, був смертельно вражений струмом. Крім того, на чоловіку тлів одяг.

О 08:44 год. працівники залізної дороги на місці події знеструмили ділянку залізниці. О 09:24 год. пожежно-рятувальним підрозділом ГУ ДСНС України у Львівській області за допомогою вогнегасника ліквідовано тління одягу загиблого.

Обгоріле тіло загиблого знято з цистерни та доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу. Затримки руху залізничного транспорту не було. Обставини та причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. 

Ілюстрація: ДСНСУ Львівщини  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *