ОСТАННІ НОВИНИ

Українські виконавці бойкотують російську «Нову хвилю»

|

Українські виконавці відмовляються від виступів на вокальному конкурсі молодих виконавців «Нова хвиля», який в 2015 році вперше за історію його існування відбудеться не в Латвії, а в Сочі (Росія), повідомляють Вести.

На запитання журналістів, чи чекають цього року учасників і артистів з України, режисер конкурсу Олександр Ревзін відповів позитивно. Він наголосив, що конкурс музичний, і до політики він не має жодного відношення. Ревзін зазначив, що українці вже подають свої анкети, а список учасників буде оголошено наприкінці квітня.

У той же час музичний продюсер Влад Багінський заявив, що, наскільки йому відомо, «ніхто з конкурсантів на «Нову хвилю» цього року не поїде”. За його словами, ті, хто раніше неодноразово брав участь у кастингах, цього року вирішили залишитися осторонь.

Також журналісти поцікавилися у провідних українських артистів, які раніше були частими гостями «Нової хвилі», чи збираються вони в цьому році на конкурс.

У прес-службі Володимира Зеленського, який був ведучим конкурсу, журналістам відповіли негативно. Також планує утриматися від поїздки Іван Дорн: «Думаю, правильніше буде не поїхати. Таким чином ми підтримаємо нашу країну». Не побачать російські глядачі і популярну українську співачку Джамалу, яка сказала: «Шансів, що цього року я поїду на «Нову хвилю», практично ніяких».

Сумнівається і дует Потап і Настя. Продюсер і дружина Потапа Ірина Горова сказала, що вони ще не прийняли рішення: «Навіть не знаємо, чи поїдемо ми. Будемо вирішувати ближче до дати».

Фото: artnews.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *