ОСТАННІ НОВИНИ

В суботу усіх охочих запрошують спільно прибрати територію біля Собору святого Юра

|

Як повідомили у Фундації Духовного Відродження, протягом трьох тижнів вірні УГКЦ з усіх куточків України мали можливість помолитися й вшанувати одну з найдавніший християнських святинь – Нерукотворний образ Ісуса Христа, привезений з Ватикану до Архикатедрального собору Святого Юра. Відтак, БО «Фундація Духовного Відродження» запрошує усіх охочих в суботу спільно прибрати територію біля храму.

«Українська греко-католицька Церква  Львівської Архиєпархії, як і кожен з нас, є відповідальною за те, щоб наше місто було чистим. БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ запрошує усіх свідомих громадян прийти й допомогти прибрати території, де щодня десятки тисяч християн перебували й очікували на молитву біля чудодійної ікони», – зазначають у БО «Фундація Духовного Відродження».

Спільне прибирання відбудеться у суботу, 21 лютого, о 10.00 год. Збір – на площі Св. Юра, 5, перед Митрополичими палатами.

«Просимо Вас по можливості взяти з собою інвентар для прибирання: віники, рукавиці, граблі тощо. Запрошуємо кожного стати волонтером й подбати про чистоту та красу нашого міста», – зазначено у зверненні БО «Фундація Духовного Відродження».

Деталі: Фундація Духовного Відродження, площа Св.Юра, 5, тел.: (032)2611389, 0676790207, http://www.foundation-la.com.ua/, https://www.facebook.com/foundation.la.ugcc

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *