ОСТАННІ НОВИНИ

Суд взяв під варту Єфремова. Застава майже у 3,7 мільйона гривень

|

Печерський районний суд Києва обрав сьогодні арешт як запобіжний захід щодо колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем за обтяжливих обставин та службовому підробленні, передає Радіо Свобода.

Але, як ухвалила суддя Олеся Батрин, він може лишитися на волі, внісши заставу у 3 мільйони 654 тисячі гривень.

Таким чином, суд задовольнив клопотання Генеральної прокуратури, яка просила арешту або застави в сумі трохи більше від 3 мільйонів гривень.

Рішення може бути оскаржене

Захист Єфремова просив будь-якого іншого запобіжного заходу, крім арешту чи застави. Сам Єфремов заявляв, що значних коштів на заставу він не має.

Сьогодні новий генеральний прокурор Віктор Шокін повідомляв, що, крім підозр у двох згаданих кримінальних правопорушеннях, Олександра Єфремова перевіряють і на причетність до сепаратизму, й не виключено, що йому висунуть й інші звинувачення.

Раніше Генпрокуратура почала перевірку щодо причетності депутата Наталії Королевської та колишнього депутата Олександра Єфремова до фінансування сепаратистів на Донбасі.

Сам Єфремов заявляє, що влада обрала його «жертвою», а своє затримання він вважає «політичним переслідуванням» нової влади. Із закликом звільнити його виступала й Партія регіонів.

Як відомо, Олександра Єфремова затримала Генпрокуратура спільно зі Службою безпеки України позавчора.

Фото: svit24.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *