ОСТАННІ НОВИНИ

Чемпіонат Європи зі секвею у Львові судитимуть фахівці світового рівня

|

З 21 до 22 лютого у Львові у СК «Грація», що на вул. Щирецькій, 36, відбудеться Чемпіонат Європи зі секвею (стандартна програма) серед професіоналів, а також Відкритий Кубок України зі спортивних танців 2015 року.

Аби визначити найкращу пару, до нашого міста завітають судді найвищої кваліфікації.

Джонатан Вілкінс (США) – чемпіон світу по шоу серед професіоналів у європейській програмі, чемпіон Сполучених Штатів з європейської програми серед професіоналів, неодноразовий призер найбільших турнірів в світі з європейської програми таких, як: Блекпульський танцювальний фестиваль, відкритий чемпіонат Великобританії та Інтернешнл серед професіоналів.

Лорена Краверо (Італія) – чемпіонка Світу по шоу з європейської програми серед професіоналів, чемпіонка Італії по шоу з європейської програми серед професіоналів, фіналістка чемпіонатів італії з європейської програми серед професіоналів.

Лука Тонелло і Катя Баруліна (Італія) – дворазові фіналісти чемпіонатів світу з європейської програми серед професіоналів, переможці відкритого чемпіонату Великобританії в категорії “Райзінг старс” серед професіоналів, дворазові фіналісти чемпіонатів світу по шоу з європейської програми серед професіоналів, фіналісти чемпіонату Європи по шоу з європейської програми серед професіоналів.

Джеррі Абрате (Італія) – фіналіст найбільших турнірів у світі в латино-американській програмі, суддя проекту «Танці з зірками» та «Шоу номер один», суддя міжнародної категорії.

Руслан та Олена Головащенки (Україна) – чемпіони України по шоу з європейської програми серед професіоналів, фіналісти чемпіонатів Європи та світу по шоу серед професіоналів, багаторазові чемпіони України з європейської програми серед професіоналів.

Україну на цих змаганнях представлятиме львівська танцювальна пара: Барабаш Володимир – Мединська Ірина.

Сьогодні, 11 лютого, о 14.00 годині відбудеться відкрите тренування львівської пари у спортивному клубі «Аеліта» на вулиці Петлюри, 36.

Захід проводить Львівський обласний осередок Асоціації спортивного танцю України за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *