ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери просять львів’ян провідувати воїнів АТО у лікарнях

|

Зараз у лікарні на вулиці Кульпарківській на реабілітації перебувають військові, що прибули зі сходу. Громадські активісти і волонтери закликають львів’ян провідувати героїв, яким зараз для одужання найбільше бракує живого спілкування. Про це пише Твоє Місто.

«Ми щойно провідували хлопців з АТО, на Кульпарківській. Оскільки вони після фронту і дуже тяжких психологічних досвідів, як я вже й писала раніше, їм потрібне спілкування. Найкращий формат, з того, що я побачила, приходити до них з якоюсь короткою розповіддю (може і з комп’ютерною презентацією) на краєзнавчу тематику, може трохи з історії Львова, львівської музики, малярства. Це не повинна бути лекція, звісно, а тематична рамка, всередині якої може тривати живе спілкування.

Відвідувати можна їх у середу і п`ятницю, але у визначені години. Із хлопцями працюють волонтери-митці, а от волонтерів, які вміють розповідати про щось цікаве і пізнавальне – наразі трохи бракує. До речі, ідеї екскурсій вітаються, тому для професійних екскурсоводів Львова теж була би нагода зробити добру справу» – пише на своїй фейсбук-сторінці журналістка і громадська активістка Світлана Одинець.

Також волонтери повідомляють, що військові дуже радіють свіжим газетам і журналам. Радять об`єднуватися малими групками по 3-4 особи на конкретний день.

Фото: Твоємісто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *