ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи цілодобово обстрілюють майже всю лінію фронту - прес-центр АТО

|

У прес-центрі АТО повідомили зведення з зони боїв. Інформацію у ефірі Еспресо.TV повідомив керівник прес-центру АТО Олександр Мотузяник.

«Протягом дня в зоні АТО обстріли українских позицій з боку терористів практично не вщухають. Вогонь бойовиками ведеться майже вздовж всієї лінії розмежування.

Вкотре терористи основні зусилля сконцентрували на дебальцевському напрямку. Тут упродовж всього дня зафіксовано понад 40 обстрілів. Тричі злочинці вели вогонь по Троїцькому, Чорнухіно, двічі по Міусу.

Надзвичайно напруженою ситуацію залишається у самому місті. Зараз ворог обстрілює Дебальцеве практично з усіх видів зброї і практично цілодобово, руйнуючи житлові будинки, інфраструктуру.

Стосовно донецького напрямку – відбулося два обстріли терористами наших позицій. Зокрема, постраждали селища Піски та Водяне.

Стосовно маріупольского напрямку, тут на фоні загального зменшення інтенсивності обстрілів, терористи змінили тактику дій і вдаються до різного роду провокацій. Зокрема, нам стало відомо, що російські намайнці намагаються посіяти паніку серед маріупольців. Вони розповсюджують інформацію про запланований ними 5,6 лютого масований обстріл цього міста.

Бойовики так званої “ДНР” телефонують на мобільні телефони мешканцям Маріуполя та закликають людей тікати з міста. Це робиться аби підірвати бойовий дух оборонців, створити хаос на Сході України загалом.

Стосовно Луганського напрямку, також з мінометів чотири рази вівся вогоню про Кримському, Кряківці. Зі стрілецької зброї – по Знаменці. Зазнала також вогню з мінометів багатостраждальне селище Щастя та селище Комишне.

Не зважаючи на постійні обстріли, підрозділи сил АТО міцно тримають свої позиції, щоразу завдаючи ворогу суттєвих втрат. Наразі практично цілодобово триває жорстке збройне протистояння», – розповів Мотузняк.

Фото:news.pn

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *